Anastasia Storm ställer upp för omval

Flattr this!

Anastasia Storm nuvarande vice ordförande ställer upp som förbundsordförande för Ung Pirat.

Under det senaste året har Anastasia verkat som Vice ordförande i Ung Pirat och har efter Rebeckas avhopp haft båda viceposterna att hantera. Utöver detta även ordförandeposten på grund av en sjukskriven förbundsordförande.

–  På grund av detta har jag ett stort medvetande om Ung Pirats brister och fel. Skriver Anastasia på sin blogg.

Anastasia beskriver sitt arbete som att försöka ro ett stort piratskepp i öknen. Men hon har planer vad som hon vill jobba med om hon blir vald.

– Under 2018 vill jag försöka jobba fram ett engagemang inom förbundet genom att genomföra fler stunts och aktivista en massa. Helst åka ut på en aktivismturné med min bil. Packa in allt som behövs och lite aktivister och bara åka utefter en någorlunda utmejslad plan. Skriver hon på sin blogg.

Piratposten tog kontakt med Anastasia och frågade varför man ska rösta på henne.

– Man ska rösta på mig för att jag vet vad rollen innebär att vara förbundsordförande, då jag fått tagit den rollen till stor del sedan Elin blev sjukskriven. Jag har en tro på att det går att vända vår negativa trend som är just nu i förbundet med avhopp och inaktiva. Tron har jag fått igen på förbundet efter att jag skissat upp en plan på vad som behöver göras för att få igång förbundet igen. Vi har glömt hur man har kul och har grävit ner oss i för mycket byråkrati, att vi grävt vår egna grav som håller på att bli övertäckt. Vill vi överleva måste vi ta oss upp igen. Då genom att faktiskt genomföra de idéer som vi faktiskt har gått runt och tänkt på. För genomförs det kan det både bidra till att vi syns och att vi samtidigt har kul. Har man inte kul så tröttnar man tillslut. Utöver att övervaka wifi på folk och försvar gav mig blodad tand för kul aktivistande!

 

Förra året blev Elin Andersson vald till förbundsordförande och Timmy larsson till förbundssekreterare. Anastasia ställde förra året upp som förbundsordförande med Rebecka som förbundssekreterare.

Årets kongress kommer äga rum i Uppsala på Drabanten 6-8 april.


Kommentera gärna din åsikt