Om oss

Flattr this!

Piratposten är en samlingsplats om piratrörelsen – om vad som händer med den i Sverige och i världen. Vi diskuterar och debatterar viktiga ämnen, och intervjuar intressanta pirater.

Sedan Ung pirat media grundades i januari 2013 har vi diskuterat massvis med intressanta ämnen och nyheter, och haft med högprofilerade gäster som Piratpartiets partiledare Anna Troberg och EU-parlamentarikern Amelia Andersdotter.

Piratposten är ett projekt av Ung Pirat Media. Den tillverkas helt på ideell basis av ungdomar som tycker om Media och tycker om politik. Vill du stödja Ung Pirat Media kan du bli medlem i Ung Pirat på www.blipirat.nu. Efter det kan du själv lägga till möjligheten att gå med i föreningen eller så kan du maila mattias.dahlberg@ungpirat.se.

Styrelsen

  • Ordförande: Mattias Dahlberg
  • Kassör: Jonathan Ström
  • Sekreterare: Rickard Wahlander
  • Styrelseledamot: Anton Nordenfur

För att kontakta någon i strelsen är det bara att använda mallen förnamn.efternamn@ungpirat.se

Ung Pirat Media

Piratposten tillverkas av Ung Pirat Media, som är en lokalförening inom Ung Pirat, Piratpartiets ungdomsförbund. Vi finansieras av Ung Pirat och av donationer, och alla som arbetar med med föreningen gör det ideellt. Föreningen drivs demokratiskt och har varje år medlemsmöte där en ny styrelse väljs. Om du vill bli medlem eller har frågor, kontakta vår ordförande på mattias.dahlberg@ungpirat.se.

Kommentera gärna din åsikt